tel.: 0763202023

Hur snart kan du ta bort en tatuering? 

Detta är en olycklig fråga som du ställer dig själv. Det indikerar att du precis fått en tatuering och att du inte är så glad över det. Det tänker du bara för närvarande, är att få den bort så fort så möjligt. Hur länge måste du vänta? Låt oss diskutera.

Viktigast att veta när du vill ta bort en ny tatuering direkt

Boka gratis konsultation idag!

Du måste låta det läka helt först

Du kanske tror att eftersom tatueringen är fräsch att ta bort den direkt är det bästa tillvägagångssättet eftersom bläcket inte helt har "satt sig" i din hud. Tyvärr är detta inte lönsamt, och ingen professionell tatueringsborttagningsklinik kommer att acceptera dig förrän tatueringen har läkt helt. Även om det kan tyckas ha läkt efter en vecka eller till och med några dagar, har det inte gjort det. De flesta tatueringar tar allt från 6-8 veckor, medan större kan ta upp till 6 månader. En välrenommerad klinik/studio för tatueringsborttagning kommer att kunna veta när du fick tatueringen, men lita på oss när vi säger att det ligger i ditt intresse att vara helt ärlig mot dem om hur länge det har gått. Annars riskerar du att drabbas av infektion och andra komplikationer. Av denna anledning måste du behandla din oönskade tatuering på samma sätt som du skulle göra med en du är nöjd med. Det innebär att följa den föreskrivna eftervårdsregimen. Ju bättre och snabbare det läker, desto snabbare kan du få det bort.
Även om designen är så dålig att du inte orkar titta på den är det bara att täcka över det, ha tålamod och boka din konsultation när det är dags. Som sagt, vi uppmuntrar dig absolut att komma in för en konsultation på vår klinik. Vi guidar dig genom den inledande processen, kan boka ett möte för att övervaka läkningens framsteg och kommer att vara redo att påbörja dina behandlingar så snart som möjligt.

Typen av lösning för borttagning
av tatueringar är ALLT

Det faktum att du har en ny tatuering som du hatar tyder på att du kanske inte har tagit dig tid att välja en design, eller att ordentligt vetera en studio och dess tatuerare. Vänligen gör inte samma misstag när det gäller att få tatuering bort från huden.


Typen av lasermaskin gör en STOR skillnad i hälsa, säkerhet, aktualitet och övergripande effektivitet. Få inte en kirurgisk ingrep, vilket överraskande nog några antika kliniker i Malmö fortfarande utför. Istället bör du välja tatueringsborttagning med laser. Som sagt, var försiktig med kliniker som använder vissa lasermaskiner. Se nämligen upp med Q-switched lasrar. Du kan ringa en viss salong eller kolla deras hemsidas FAQ för att avslöja om de använder denna föråldrade form av laserteknik eller inte.
Vad du vill leta efter är en studio som använder Lutronic PicoPlus laser. Denna toppmoderna teknik använder fotomekanisk teknik för att krossa tatueringspartiklar. Som ett resultat rapporterar PicoSure-patienter mindre obehag, kortare återhämtningstid och färre behandlingar jämfört med Q-switched lasrar. Lär dig mer om fördelarna med PicoPlus.


Hur snart kan du ta bort din tatuering? Vägen framåt börjar med en konsultation på KeraLase Kliniken Malmö

Boka gratis konsultation idag!