tel.: 0763202023

Tatueringsborttagning med kirurgisk excision? Det finns ett bättre alternativ

 Har du andra tankar? Du borde…
Du vill ta bort en dålig och/eller oönskad tatuering och har hört att kirurgisk excision är effektiv. Även om det helt säkert tar bort tatueringen, är det en föråldrad och rent av medeltida metod för att bli av med tatuering. Nedan finns ett "public service-meddelande" om varför det är en hemsk idé och varför du bör välja det överlägsna alternativet.

Boka gratis konsultation idag!

Varför du måste undvika kirurgisk borttagning av tatueringar (och det bästa alternativet)

De SKÄR av din hud

Vi skrev "SKÄR" med stora bokstäver av en bra anledning, för det är precis vad som händer. Låt inte det medicinska ordet "excision" få dig att tro att det är något annat än vad det är. Plastikkirurgen kommer att skära av hudlagret som bär kroppens bläck. Det är så fysiskt invasivt som det kan bli.

Risk för allmän anestesi

Kirurgisk excision tatuering borttagning för en stor design kan kräva generell anestesi. Som du vet finns det en inneboende risk med generell anestesi, med biverkningar som kan inkludera illamående, kräkningar, frossa, förvirring i några dagar och halsont orsakad av en andningsslang. I mycket sällsynta fall kan generell anestesi leda till döden.


Du KOMMER att få ärr

Det finns ingen väg runt det. Med tanke på att en kirurg skär av ett hudlager kommer ett permanent ärr att finnas kvar. Ju större tatueringen är, desto större och mer ful blir ärret.


Lägg inte en annan krona i en plastikkirurgs ficka medan du utsätter dig själv för en fysiskt invasiv och ärrbildande upplevelse. Det finns ett mer effektivt och mindre invasivt alternativ som till och med ger dig möjligheten att byta ut den oönskade tatueringen (om du vill ha en).
KeraLase Klinik Malmö erbjuder toppmodern laserborttagning teknik. Och till skillnad från några av de andra "tatueringsborttagningskliniker" i staden, använder vi inte gamla tekniker som Q-switched lasrar (också en dålig idé). Vi använder den bästa tekniken i branschen – Lutronic PicoPlus. Här är allt du behöver veta om PicoPlus tatueringsborttagning på vår klinik.
Lägg undan dina planer på att få kirurgisk excision och välj istället det säkraste och mest effektiva tatueringsborttagningen. Kontakta KeraLase Kliniken i Malmö för en konsultation och trygghet att du har gjort rätt val för dig.

Boka gratis konsultation idag!