tel.: 0763202023


Lutronic UltraGlo


Boka gratis konsultation idag!

Lutronic UltraGlo är en behandling som använder laser och speciellt serum för att förbättra hudens utseende och minska olika hudproblem. Här är vad du kan förvänta dig av behandlingen:

 VÄRME OCH KITTLANDE KÄNSLA

Patienter beskriver UltraGlo-sensationen som varm och kittlande, även om upplevelsen kan variera från person till person.

 BEHANDLINGSTID

Tiden för behandlingen kan variera mellan 5-15 minuter, beroende på området som behandlas och det specifika hudproblemet.

 OMEDELBAR EFFEKT

Direkt efter behandlingen kan du uppleva rodnad på behandlingsområdet. Denna rodnad kommer att minska under de kommande timmarna.
 FÖRBÄTTRAD HUDKVALITET
Under de kommande dagarna efter behandlingen kommer du att märka att din hud ser fräschare och klarare ut. Detta är den så kallade UltraGlo-effekten.
 BEHANDLINGSOMRÅDEN
UltraGlo kan användas på ansikte, hals och bröst (dekolletage), hander, ryg even andra kropsdelar med forandringar för att behandla olika hudproblem.
 HUDPROBLEM SOM KAN BEHANDLAS
UltraGlo kan behandla milda till måttliga hudproblem såsom åldersfläckar, fräknar, solfläckar, pigmenterade läsioner, bristningär, traumatisc är, activ acne, solskador och aktinisk keratos (förstadium till hudcancer).
 MIKROKANALER I HUDEN
Lutronic UltraGlo-lasern skapar små termiska zoner (mikrokanaler) i huden, vilket stimulerar kroppen att snabbt generera nytt vävnad. Detta gör att din hud kan få den önskade UltraGlo-effekten.

Boka gratis konsultation idag!

Lutronic UltraGlo Applikationsområde

✔ Läppförstoring
✔ Hängande Ögonlockar
✔ Påsar Under Ögonen
✔ Xanthelasma
 Ta Bort Rynkor - Huduppstramning
 Ta Bort Pigmenteringar
✔ Melasma


 Mot Aktiv Acne och Acne Ärr
✔ Ta Bort Ärr
✔ Bristningar
✔ Seborrheic Keratosis

Boka gratis konsultation idag!


FÖRDELAR MED VÅR LASERTEKNIK
Lutronic UltraGlo är utformad för att ge dig en strålande och ungdomlig hud med minimal påverkan på din dagliga rutin och livsstil. Här är några nyckelpunkter:


💯SKONSAM OCH BEKVÄM
UltraGlo är en mild laserbehandling som inte kräver lång återhämtningstid. Den värmer upp huden, jämnar ut hudtonen och förbättrar hudens struktur. Behandlingarna är utformade för att maximera din komfort och resultat utan att påverka din dagliga rutin.


💯PASSAR ALLA ÅLDRAR OCH HUDTYPER
UltraGlo kan njutas av personer i alla åldrar och med alla hudtyper. Oavsett om du har torr hud, fet hud eller känslig hud, kan du dra nytta av UltraGlo-behandlingens fördelar.


💯RESULTAT
UltraGlo kan ge dig en strålande och ungdomlig hud med förbättrad hudton och textur. Genom att främja kollagenproduktionen kan UltraGlo hjälpa till att minska synliga ålderstecken och ge huden en friskare och mer ungdomlig utstrålning.
💯ANPASSADE BEHANDLINGAR
Din behandlingspraktiker kommer att skräddarsy behandlingen efter dina specifika behov och önskemål.
"Jag såg lika trött ut som jag kände mig, så jag frågade min läkare om en snabb uppiggning och hon rekommenderade UltraGlo-behandlingen. Jag gick till henne under min lunchrast - 15 minuter senare gick jag därifrån och kände mig pigg och såg utvilad ut. Alla på jobbet var förbluffade och ville veta mitt hemlighet!"Boka gratis konsultation idag!


VANLIGA FRÅGOR
FINNS DET NÅGOT ÅTERHÄMTNINGSTID❓

Mycket minimal - du kommer att uppleva mild rodnad efter din UltraGlo-behandling, men du kan återgå till normala aktiviteter omedelbart. Smink och fuktighetskräm kan appliceras enligt anvisningar från din behandlingsleverantör, vanligtvis inom några timmar.

HUR KÄNNS DET❓

Obehaget under UltraGlo-behandlingar är försumbart. De flesta patienter beskriver känslan som pirrande och mild värme och kan tolerera behandlingen utan bedövning. Din leverantör kan välja att applicera en bedövande kräm för att minimera obehag.

HUR LÅNG TID TAR BEHANDLINGEN❓

Behandlingarna varierar från 5 till 15 minuter beroende på det behandlade området. Några UltraGlo-behandlingar går så snabbt att patienter kallar det för en "Lunchtime Laser Facial".

Hur många behandlingar kommer jag att behöva❓

Beroende på dina förväntningar kan du se resultat efter en enda UltraGlo-behandling medan vissa hudtillstånd kan kräva flera besök. Diskutera dina förväntningar med din behandlare.

ÄR ULTRA SÄKERT FÖR ALLA HUDTYPER❓

Ja! Alla kan dra nytta av UltraGlo föryngrande effekter!


Boka gratis konsultation idag!