Säg adjö till din gamla tatuering med Lutronic PicoPlus Laser! 

Är du redo att ta bort din gamla tatuering? Har den bleknat, ångrar du motivet, eller har du provat andra laser-behandlingar utan bra resultat? Då har du hittat rätt!  Vi på Keralase Laser Kliniken är stolta över att kunna erbjuda den mest avancerade lasertekniken i Malmö & Jönköping för tatueringsborttagning: Lutronic PicoPlus.

Boka en gratis konsultation idag!

Varför välja Lutronic PicoPlus?

PicoPlus är inte vilken laser som helst. Till skillnad från traditionella laserbehandlingar som kan lämna kvar skuggor efter pigmenten eller skada huden och ge ärr, erbjuder PicoPlus flera fördelar:

Fullständig borttagning: Till skillnad från våra konkurrenters lasrar (Q-switch, PicoLo, Spectra, Fotona) kan PicoPlus tack vare marknadens kortaste pulseringshastighet ta bort hela tatueringen, både färg och svart. Andra typer av laser klarar inte av att bryta ned alla pigment, vilket efterlämnar något som ser ut som ett vattenmärke eller en skugga. Vi är ensamma i Malmö och Jönköping med att erbjuda fullständig borttagning!

Trygg kostnad: Vi erbjuder alltid en gratis konsultation där vi går igenom din tatuering och skapar en individuell behandlingsplan. Dessutom är vi ensamma om att erbjuda prisgaranti, vilket innebär att du betalar ett paketpris, oavsett antal behandlingar som behövs. Så vet du exakt vad kostnaden blir! Se våra priser här.

Färre behandlingar: Eftersom PicoPlus är så effektiv krävs färre behandlingar jämfört med andra lasertyper, samt kortare intervall mellan behandlingarna. Detta gör behandlingen mer kostnadseffektiv och minskar tiden det tar att få bort tatueringen.

Skonsam och effektiv utan ärrbildning: PicoPlus är en medicinsk-kirurgisk laser med högsta säkerhetsstandard. Laserns unika korta pulser bryter effektivt ner pigmenten i din tatuering, utan att skada den omgivande huden. Detta eliminerar risken för ärrbildning helt och gör behandlingen betydligt skonsammare jämfört med traditionella lasermetoder.

Boka en gratis konsultation idag!

Du kan läsa mer om Lutronic PicoPlus Lasern här

Hur går PicoPlus-behandlingen till?

Hos KeraLase Laser Kliniken följer vi en noggrann process för att säkerställa bästa möjliga resultat:

  1. Gratis konsultation: Allt börjar med en kostnadsfri konsultation där vi lär känna dig och din tatuering. Vi diskuterar dina önskemål och förväntningar, utvärderar din hudtyp och färgerna i tatueringen, samt svarar på alla dina frågor. Tillsammans skapar vi en individuell behandlingsplan för just dig, och ger dig all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut.

2. Första behandlingen: Under din första behandling använder våra erfarna laserterapeuter PicoPlus-lasern för att bryta ner pigmenten i din tatuering. Behandlingen är snabb, skonsam och relativt smärtfri. Vissa personer upplever en stickande känsla, men vi kan använda bedövande kräm om du är känslig. Efteråt går vi igenom skötselråd och bokar in din nästa behandling, vanligtvis ca 6 veckor senare.

3. Uppföljande behandlingar: Vid varje uppföljande behandling bedömer vi hur din tatuering svarar på behandlingen. Beroende på storlek, färg och hudtyp kan antalet behandlingar variera. Vi fortsätter sedan behandlingen tills din tatuering är helt borta. Har du valt vår prisgaranti så ingår obegränsat med behandlingar till tatueringen är borta.

4. Klart! När din tatuering är helt borta följer vi upp med en genomgång av resultatet och ger dig tips för att fortsätta ta hand om din hud på bästa sätt.


Vi erbjuder alltid en gratis konsultation där vi går igenom din tatuering och ger dig en individuell behandlingsplan. Läs mer här.

Boka en gratis konsultation idag!

Vanliga Frågor & Svar

Orolig för ärrbildning?

Lugn, PicoPlus är en skonsam laser som inte orsakar ärr, till skillnad från andra lasrar och kirurgisk borttagning, så kallad kirurgisk excision. Huden kan bli lite röd och irriterad efter behandlingen, men detta går över inom några dagar. Vi ger dig råd om hur du ska sköta huden för optimal läkning. Läs mer om kirurgisk excision här.

Vill du göra en cover-up efteråt?

Inga problem! PicoPlus-behandlingen fungerar utmärkt även för att bleka ner en gammal tatuering inför en ny. Under konsultationen kan vi diskutera hur många behandlingar som kan behövas för att förbereda huden för din nya tatuering. Lär dig mer om hur blekning för cover up fungerar här.

Är din tatuering ny?

Vi rekommenderar att man väntar tills tatueringen har läkt fullständigt, vilket kan ta allt från 6 veckor till några månader. Detta eftersom färgerna i en ny tatuering inte har hunnit stabilisera sig vilket kan leda till att det krävs fler behandlingar. Under konsultationen kan vi ge dig en mer exakt rekommendation baserat på din tatuerings ålder och andra faktorer. Du kan läsa mer här.

Har du frågor eller funderingar?

Vi är alltid glada att svara på dina frågor och ge dig mer information om PicoPlus-behandlingen. Tveka inte att kontakta oss via telefon eller boka en gratis konsultation.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att bli av med din oönskade tatuering!

Har du frågor eller funderingar? Vi är alltid glada att svara på dina frågor och ge dig mer information om PicoPlus-behandlingen. Tveka inte att kontakta oss via telefon (0763202023) eller boka en gratis konsultation.

Boka din gratis konsultation idag!

Milo

Diplomerad laserterapeut

 Arek

Diplomerad laserterapeut, Massör, Personlig Tränare

Boka din gratis konsultation idag!