tel.: 0763202023

Säg adjö till din gamla tatuering med Lutronic PicoPlus Laser! 

Är du redo att ta bort din gamla tatuering? Har den bleknat, ångrar du motivet, eller har du provat andra laser-behandlingar utan bra resultat? Då har du hittat rätt!  Vi på Keralase Laser Kliniken är stolta över att kunna erbjuda den mest avancerade lasertekniken i Malmö & Jönköping för tatueringsborttagning: Lutronic PicoPlus.

Boka en gratis konsultation idag!

Varför välja Lutronic PicoPlus?

PicoPlus är inte vilken laser som helst. Till skillnad från traditionella laserbehandlingar som kan lämna kvar skuggor efter pigmenten eller skada huden och ge ärr, erbjuder PicoPlus flera fördelar:

Fullständig borttagning: Till skillnad från våra konkurrenters lasrar (Q-switch, PicoLo, Spectra, Fotona) kan PicoPlus tack vare marknadens kortaste pulseringshastighet ta bort hela tatueringen, både färg och svart. Andra typer av laser klarar inte av att bryta ned alla pigment, vilket efterlämnar något som ser ut som ett vattenmärke eller en skugga. Vi är ensamma i Malmö och Jönköping med att erbjuda fullständig borttagning!

Trygg kostnad: Vi erbjuder alltid en gratis konsultation där vi går igenom din tatuering och skapar en individuell behandlingsplan. Dessutom är vi ensamma om att erbjuda "Obegränsad Prisgaranti", vilket innebär att du betalar ett paketpris, oavsett antal behandlingar som behövs. Så vet du exakt vad kostnaden blir! Se våra priser här.

Färre behandlingar: Eftersom PicoPlus är så effektiv krävs färre behandlingar jämfört med andra lasertyper, samt kortare intervall mellan behandlingarna. Detta gör behandlingen mer kostnadseffektiv och minskar tiden det tar att få bort tatueringen.

Skonsam och effektiv utan ärrbildning: PicoPlus är en medicinsk-kirurgisk laser med högsta säkerhetsstandard. Laserns unika korta pulser bryter effektivt ner pigmenten i din tatuering, utan att skada den omgivande huden. Detta eliminerar risken för ärrbildning helt och gör behandlingen betydligt skonsammare jämfört med traditionella lasermetoder.

Boka en gratis konsultation idag!

Du kan läsa mer om Lutronic PicoPlus Lasern här

Hur går PicoPlus-behandlingen till?

Hos KeraLase Laser Kliniken följer vi en noggrann process för att säkerställa bästa möjliga resultat:

  1. Gratis konsultation: Allt börjar med en kostnadsfri konsultation där vi lär känna dig och din tatuering. Vi diskuterar dina önskemål och förväntningar, utvärderar din hudtyp och färgerna i tatueringen, samt svarar på alla dina frågor. Tillsammans skapar vi en individuell behandlingsplan för just dig, och ger dig all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut.

2. Första behandlingen: Under din första behandling använder våra erfarna laserterapeuter PicoPlus-lasern för att bryta ner pigmenten i din tatuering. Behandlingen är snabb, skonsam och relativt smärtfri. Vissa personer upplever en stickande känsla, men vi kan använda bedövande kräm om du är känslig. Efteråt går vi igenom skötselråd och bokar in din nästa behandling, vanligtvis ca 6 veckor senare.

3. Uppföljande behandlingar: Vid varje uppföljande behandling bedömer vi hur din tatuering svarar på behandlingen. Beroende på storlek, färg och hudtyp kan antalet behandlingar variera. Vi fortsätter sedan behandlingen tills din tatuering är helt borta. Har du valt vår prisgaranti så ingår obegränsat med behandlingar till tatueringen är borta.

4. Klart! När din tatuering är helt borta följer vi upp med en genomgång av resultatet och ger dig tips för att fortsätta ta hand om din hud på bästa sätt.


Vi erbjuder alltid en gratis konsultation där vi går igenom din tatuering och ger dig en individuell behandlingsplan. Läs mer här.

Boka en gratis konsultation idag!

Vanliga Frågor & Svar

Fungerar det? Och varför är det bättre än andra lasrar och metoder?

Ja, Lutronic PicoPlus är den enda lasern på marknaden som kan leverera den nödvändiga energin för att bryta ner alla pigmentpartiklar oavsett färg, utan att lämna kvar en skugga av färg som andra lasrar gör, oavsett hur många behandlingar de genomför. Detta beror på att Lutronic PicoPlus har den kortaste pulseringshastigheten på marknaden och den högsta energileveransen med denna pulseringshastighet.

Till skillnad från andra lasrar undviker Lutronic PicoPlus att bränna omkringliggande vävnad vilket eliminerar risken för permanenta ärr som annars är vanliga med andra lasrar. Detta gör att du kan uppnå optimala resultat utan de vanliga biverkningarna från andra laserbehandlingar.

Tar den bort tatueringen helt och alla färger?

Ja, Lutronic PicoPlus är den enda lasern på marknaden som kan leverera den nödvändiga energin för att bryta ner alla pigmentpartiklar oavsett färg, utan att lämna kvar en skugga av färg som andra lasrar gör, oavsett hur många behandlingar de genomför. Detta beror på att Lutronic PicoPlus har den kortaste pulseringshastigheten på marknaden och den högsta energileveransen med denna pulseringshastighet.

Till skillnad från andra lasrar undviker Lutronic PicoPlus att bränna omkringliggande vävnad vilket eliminerar risken för permanenta ärr som annars är vanliga med andra lasrar. Detta gör att du kan uppnå optimala resultat utan de vanliga biverkningarna från andra laserbehandlingar.

Hur känns behandlingarna? Är tatuerings-borttagningen smärtsam?

Känslan varierar, men de flesta beskriver den som en lätt stickande eller lätt brännande känsla. Vi erbjuder bedövningskräm för dem som önskar det. Om du vill använda bedövningskräm, vänligen meddela oss i förväg eftersom den måste appliceras 60-90 minuter före behandlingen.

Hur lång tid tar behandlingen? Hur många behandlingar behövs och hur ofta? Vad är återhämtningstiden?

Behandlingstiden för tatueringsborttagning med Lutronic PicoPlus varierar beroende på storlek och plats på tatueringen. En typisk session för en mindre tatuering som en tribal på armen tar ca 5 minuter, medan en större tatuering som en hel slev tar ca 30 min. Om du vill använda bedövningskräm, vänligen meddela oss i förväg eftersom den måste appliceras 60-90 minuter före behandlingen. 

Antalet behandlingar för tatueringsborttagning med Lutronic PicoPlus varierar beroende på storlek, färg, ålder och djup av tatueringen. Generellt behövs mellan 6-10 sessioner för optimala resultat. Behandlingarna utförs med cirka sex veckors mellanrum för att lymfsystemet ska kunna transportera bort pigmenten och för att ge huden tid att läka mellan sessionerna.

Behandlingstiden och det totala antalet sessioner diskuteras under din kostnadsfria konsultation, där vi utvärderar din tatuering och skapar en personlig behandlingsplan.

Återhämtningstiden efter tatueringsborttagning med Lutronic PicoPlus är vanligtvis 3-7 dagar. Du kan uppleva rodnad och svullnad direkt efter behandlingen, vilket liknar en mild solbränna. Dessa symptom försvinner inom några dagar. Det är viktigt att följa eftervårds-instruktionerna som din behandlare ger för att säkerställa optimal läkning och resultat.

Hur fungerar tatueringsborttagning?

Vi använder den senaste Lutronic PicoPlus-laserteknologin för att bryta ner bläckpartiklarna i din tatuering, vilket gör att din kropp naturligt kan ta bort dem över tid med hjälp av lymfsystemet.

Lutronic PicoPlus är den enda lasern på marknaden som kan leverera den nödvändiga energin för att bryta ner alla pigmentpartiklar oavsett färg, utan att lämna kvar en skugga av färg som andra lasrar gör, oavsett hur många behandlingar de genomför. Detta beror på att Lutronic PicoPlus har den kortaste pulseringshastigheten på marknaden och den högsta energileveransen med denna pulseringshastighet. Lutronic PicoPlus lämnar inte heller några ärr som andra lasrar kan göra. Denna avancerade teknik undviker att bränna omkringliggande vävnad, vilket elminierar risken för permanenta ärr. Detta gör att du kan uppnå optimala resultat utan de vanliga biverkningarna från andra laserbehandlingar.

1. Gratis konsultation:

Allt börjar med en kostnadsfri konsultation där vi lär känna dig och din tatuering. Vi diskuterar dina önskemål och förväntningar, utvärderar din hudtyp och färgerna i tatueringen, samt svarar på alla dina frågor. Tillsammans skapar vi en individuell behandlingsplan för just dig, och ger dig all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut.

2. Första behandlingen:

Under din första behandling använder våra erfarna laserterapeuter PicoPlus-lasern för att bryta ner pigmenten i din tatuering. Behandlingen är snabb, skonsam och relativt smärtfri. Vissa personer upplever en stickande känsla, men vi kan använda bedövande kräm om du är känslig. Efteråt går vi igenom skötselråd och bokar in din nästa behandling, vanligtvis ca 6 veckor senare.

3. Uppföljande behandlingar:

Vid varje uppföljande behandling bedömer vi hur din tatuering svarar på behandlingen. Beroende på storlek, färg och hudtyp kan antalet behandlingar variera. Vi fortsätter sedan behandlingen tills din tatuering är helt borta. Har du valt vår prisgaranti så ingår obegränsat med behandlingar till tatueringen är borta.

4. Klart! När din tatuering är helt borta följer vi upp med en genomgång av resultatet och ger dig tips för att fortsätta ta hand om din hud på bästa sätt.


Är det säkert att genomföra behandlingen på sommaren? Behöver jag skydda huden mot solen?

De är mycket skonsamma mot huden och har minimal återhämtningstid, vilket gör dem lämpliga att utföras året runt. Eftervård och skydd mot solen, företrädesvis med kläder/tyg annars med solskyddsfaktor 100, är viktiga för att säkerställa bästa möjliga resultat. Din behandlare kommer att ge dig detaljerade eftervårds-instruktioner baserat på din specifika behandling​.

Är behandlingen säker? Finns det risker och biverkningar? Är det risk för ärrbildning?

Lugn, Lutronic PicoPlus är en skonsam laser som inte orsakar ärr, till skillnad från andra lasrar och kirurgisk borttagning av tatueringen. Huden kan bli lite röd och irriterad efter behandlingen, men detta går över inom några dagar. Vi ger dig råd om hur du ska sköta huden för optimal läkning. Lutronic PicoPlus är godkänd som medicinsk laser enligt EU MDR (The European Union Medical Device Regulation - EU 2017/745), samt amerikanska FDA (U.S. Food and Drug Administration).

Är era behandlingar lämpliga för alla hudtyper?

Ja, vår avancerade laserteknologi är utformad för att vara säker och effektiv för alla hudtyper.

Vad kostar behandlingarna? Erbjuder ni rabatter, paketpriser, eller delbetalning?

Priset för tatueringsborttagning beror på antalet och längden på behandlingarna, vilket i sin tur påverkas av tatueringens storlek, färg, ålder och djup. Under den kostnadsfria konsultationen går vi igenom dessa faktorer och skapar en individuell behandlingsplan för dig.

För att erbjuda transparens och förutsägbarhet har vi som enda klinik "Fast TotalPris med Obegränsade Behandlingar", vilket innebär att du betalar ett fast pris oavsett antal behandlingar som behövs. Detta ger dig förutsägbarhet och upp till 75% rabatt jämfört med att betala per session. Du kan också välja att betala per behandling.

Vill du dela upp din betalning? Inga problem. Vi erbjuder räntefri delbetalning i upp till 24 månader genom Svea Ekonomi (kräver svenskt personnummer).

För exakta priser, besök vår prissida här eller boka en kostnadsfri konsultation klicka här. Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via telefon, 0763202023, eller använd vårt kontaktformulär här.

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

Vi erbjuder flera flexibla betalningsalternativ för att göra det enkelt för dig att betala för dina behandlingar. Du kan betala med kredit- och betalkort, Swish, kontanter, Epassi Friskvård och Svea Delbetalning. Vi strävar efter att erbjuda en smidig och bekväm betalningsupplevelse för alla våra kunder.

Vill du göra en cover-up över en gammal tatuering?

Inga problem! PicoPlus-behandlingen fungerar utmärkt även för att bleka ner en gammal tatuering inför en ny. Under konsultationen diskuterar vi hur många behandlingar som kan behövas för att förbereda huden för din nya tatuering.

Är din tatuering ny?

Vi rekommenderar att man väntar tills tatueringen har läkt fullständigt, vilket kan ta allt från 6 veckor till några månader. Detta eftersom färgerna i en ny tatuering inte har hunnit stabilisera sig vilket kan leda till att det krävs fler behandlingar. Under konsultationen kan vi ge dig en mer exakt rekommendation baserat på din tatuerings ålder och andra faktorer.

Hur tar jag hand om huden efter behandlingen?

Återhämtningstiden efter tatueringsborttagning med Lutronic PicoPlus är vanligtvis 3-7 dagar. Du kan uppleva rodnad och svullnad direkt efter behandlingen, vilket liknar en mild solbränna. Dessa symptom försvinner inom några dagar. För bästa möjliga resultat är det viktigt att skydda huden mot solen, helst med kläder eller tyg, och om det inte är möjligt, med solskyddsfaktor 100. Undvik också att skrapa eller gnugga området för att förhindra irritation.

Det är viktigt att följa eftervårds-instruktionerna som din behandlare ger för att säkerställa optimal läkning och resultat.

När är kliniken öppen?

Kliniken i Malmö:

  • Lördag: 10-22

  • Söndagar: 10-22

  • Måndagar: 10-20

Kliniken i Jönköping:

  • Onsdagar: 12-21

Det är viktigt att du bokar din gratis konsultation eller behandling innan du kommer till vår klinik, eftersom öppettider och dagar kan variera. Vänligen kontakta oss för att säkerställa att vi är tillgängliga när du planerar ditt besök.

För att boka en kostnadsfri konsultation klicka här  eller om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via telefon, 0763202023, eller använd vårt kontaktformulär här.

Hur snabbt kan jag förvänta mig att se resultat och vilken typ av resultat kan jag förvänta mig?

Oftast redan efter första behandlingen. Mörkare tatueringar kan ta flera sessioner innan du ser synlig skillnad.

Antalet behandlingar för tatueringsborttagning med Lutronic PicoPlus varierar beroende på storlek, färg, ålder och djup av tatueringen. Generellt behövs mellan 6-10 sessioner för optimala resultat. Behandlingarna utförs med cirka sex veckors mellanrum för att lymfsystemet ska kunna transportera bort pigmenten och för att ge huden tid att läka mellan sessionerna.

När du är färdig med alla behandlingar kommer Lutronic PicoPlus att ha brutit ner alla pigmentpartiklar oavsett färg, utan att lämna kvar en skugga av färg som andra lasrar gör. Till skillnad från andra lasrar undviker Lutronic PicoPlus att bränna omkringliggande vävnad vilket eliminerar risken för permanenta ärr som annars är vanliga med andra lasrar. Detta gör att du kan uppnå optimala resultat utan de vanliga biverkningarna från andra laserbehandlingar.

Behandlingstiden och det totala antalet sessioner diskuteras under din kostnadsfria konsultation, där vi utvärderar din tatuering och skapar en personlig behandlingsplan.

Har du frågor eller funderingar?

Vi är alltid glada att svara på dina frågor och ge dig mer information om våra behandlingar. Tveka inte att kontakta oss via telefon, 0763202023, eller vårt kontaktformulär här  eller boka en gratis konsultation här.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att bli av med din oönskade tatuering!

Har du frågor eller funderingar? Vi är alltid glada att svara på dina frågor och ge dig mer information om PicoPlus-behandlingen. Tveka inte att kontakta oss via telefon (0763202023) eller boka en gratis konsultation.

Boka din gratis konsultation idag!

Milo

Diplomerad laserterapeut

 Arek

Diplomerad laserterapeut, Massör, Personlig Tränare

Boka din gratis konsultation idag!