Vanliga Frågor & Svar

Vad kan ni behandla på Keralase Laser Klinkik?

Vi specialiserar oss på tatueringsborttagning, hudföryngring och hudåkommor (ansikte, hals, dekolletage och kropp), håråterväxt och avancerade alternativ till traditionell PRP efter hårtransplantation. Med marknadens mest avancerade medicinska lasrar, Lutronic LaseMD Ultra och Lutronic PicoPlus, kan vi åstadkomma resultat som tidigare inte var möjliga utan kirurgi.

Tatueringsborttagning: 

Lutronic PicoPlus är den enda lasern på marknaden som kan leverera den nödvändiga energin för att bryta ner alla pigmentpartiklar oavsett färg, utan att lämna kvar en skugga av färg som andra lasrar gör, oavsett hur många behandlingar de genomför. Detta beror på att Lutronic PicoPlus har den kortaste pulseringshastigheten på marknaden och den högsta energileveransen med denna pulseringshastighet. Till skillnad från andra lasrar undviker Lutronic PicoPlus att bränna omkringliggande vävnad vilket eliminerar risken för permanenta ärr som annars är vanliga med andra lasrar. Detta gör att du kan uppnå optimala resultat utan de vanliga biverkningarna från andra laserbehandlingar.

Hudbehandlingar:

Våra avancerade, icke-kirurgiska hudbehandlingar använder marknadens mest avancerade lasrar, Lutronic LaseMD Ultra och Lutronic PicoPlus, som är utformade för att effektivt behandla ett brett spektrum av hudproblem som tidigare inte var möjliga utan kirurgi. Dessa avancerade medicinska lasrar kan behandla rynkor, fina linjer, bristningar, åldersfläckar, solskador, melasma, ojämn hudstruktur och hyperpigmentering. Behandlingarna förbättrar hudens utseende och struktur genom att stimulera kollagen- och elastinproduktion, påskynda hudens naturliga läkningsprocess, behandla inflammationer i hudens alla lager inklusive blodkärl, samt ta bort pigmenteringar. De är lämpliga för alla hudtyper och kan utföras året runt med minimal återhämtningstid.

Hårbehandlingar:

Vetenskapliga studier har visat att Keralase-behandlingen kan leda till en ökning av hårtillväxt på 38% och en ökning av hårtjocklek på 64-113%. Detta gör att Keralase kan uppnå resultat som tidigare endast var möjligt med kirurgi för att förbättra hårkvaliteten och hårtätheten.  Keralase-behandlingen för håråterväxt består av tre steg: laserbehandling med Lutronic LaseMD Ultra som skapar tusentals mikroskopiska kanaler i din hårbotten utan smärta (ca 15 minuter), applicering av KeraFactor serumen med bio-identiska tillväxt faktorer (2 minuter) och avslutande med rödljus behandling (15 minuter). Hela processen tar ungefär 30 minuter per session. För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi vanligtvis 6 behandlingar, utförda med cirka fyra veckors mellanrum, för att ge hårsäckarna tid att reagera och stimulera ny tillväxt. 

Alternativ till PRP-Injektioner efter Hårtransplantation: För dig som har genomgått en hårtransplantation och söker en skonsam alternativ behandling till PRP-injektioner, erbjuder KeraLase™ en ideal lösning. Genom att använda Lutronic LaseMD Ultra-lasern tillsammans med KeraFactor-serumet kan vi stimulera och stärka de transplanterade hårsäckarna utan behov av nålar eller injektioner. Denna metod kombinerar fördelarna med avancerad laserterapi och ett specialformulerat serum för att optimera hårtillväxt och hårhälsa.

För att boka en kostnadsfri konsultation klicka här eller om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via telefon, 0763202023, eller använd vårt kontaktformulär här.

Fungerar det?

Ja, våra behandlingar med marknadens mest avancerade medicinska lasrar garanterar resultat: Lutronic LaseMD Ultra, marknadens mest avancerade fraktionerade thulium-lasern, och Lutronic PicoPlus, den mest kraftfulla och effectiva Pico-lasern med marknadens kortaste pulseringshastighet och högsta energileverans. Dessa lasrar möjliggör effektiv tatueringsborttagning utan att lämna kvar pigment eller skada huden som andra lasrar, samt avancerad hudföryngring och behandling av hudproblem och håråterväxt som tidigare bara var möjligt med kirurgi.

Tatueringsborttagning: Ja, Lutronic PicoPlus är den enda lasern på marknaden som kan leverera den nödvändiga energin för att bryta ner alla pigmentpartiklar oavsett färg, utan att lämna kvar en skugga av färg som andra lasrar gör, oavsett hur många behandlingar de genomför. Detta beror på att Lutronic PicoPlus har den kortaste pulseringshastigheten på marknaden och den högsta energileveransen med denna pulseringshastighet. Till skillnad från andra lasrar undviker Lutronic PicoPlus att bränna omkringliggande vävnad vilket eliminerar risken för permanenta ärr som annars är vanliga med andra lasrar. Detta gör att du kan uppnå optimala resultat utan de vanliga biverkningarna från andra laserbehandlingar.

Hudbehandlingar:Ja, våra avancerade, icke-kirurgiska hudbehandlingar använder marknadens mest avancerade lasrar, Lutronic LaseMD Ultra och Lutronic PicoPlus, som är utformade för att effektivt behandla ett brett spektrum av hudproblem som tidigare inte var möjliga utan kirurgi. Dessa avancerade medicinska lasrar kan behandla rynkor, fina linjer, bristningar, åldersfläckar, solskador, melasma, ojämn hudstruktur och hyperpigmentering. Behandlingarna förbättrar hudens utseende och struktur genom att stimulera kollagen- och elastinproduktion, påskynda hudens naturliga läkningsprocess, behandla inflammationer i hudens alla lager inklusive blodkärl, samt ta bort pigmenteringar. De är lämpliga för alla hudtyper och kan utföras året runt med minimal återhämtningstid.

Hårbehandlingar: Vetenskapliga studier har visat att Keralase-behandlingen kan leda till en ökning av hårtillväxt på 38% och en ökning av hårtjocklek på 64-113%. Detta gör att Keralase kan uppnå resultat som tidigare endast var möjligt med kirurgi för att förbättra hårkvaliteten och hårtätheten. Keralase-behandlingen för håråterväxt består av tre steg: laserbehandling med Lutronic LaseMD Ultra som skapar tusentals mikroskopiska kanaler i din hårbotten utan smärta (ca 15 minuter), applicering av KeraFactor serumen med bio-identiska tillväxt faktorer (2 minuter) och avslutande med rödljus behandling (15 minuter). Hela processen tar ungefär 30 minuter per session. För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi vanligtvis 6 behandlingar, utförda med cirka fyra veckors mellanrum, för att ge hårsäckarna tid att reagera och stimulera ny tillväxt. Under den kostnadsfria konsultationen går vi igenom dina specifika behov och skapar en individuell behandlingsplan för dig.

Alternativ till PRP-Injektioner efter Hårtransplantation: För dig som har genomgått en hårtransplantation och söker en skonsam alternativ behandling till PRP-injektioner, erbjuder KeraLase™ en ideal lösning. Genom att använda Lutronic LaseMD Ultra-lasern tillsammans med KeraFactor-serumet kan vi stimulera och stärka de transplanterade hårsäckarna utan behov av nålar eller injektioner. Denna metod kombinerar fördelarna med avancerad laserterapi och ett specialformulerat serum för att optimera hårtillväxt och hårhälsa.

För att boka en kostnadsfri konsultation klicka här eller om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via telefon, 0763202023, eller använd vårt kontaktformulär här.

Tar er behandling bort tatueringen helt och alla färger?

Ja, Lutronic PicoPlus är den enda lasern på marknaden som kan leverera den nödvändiga energin för att bryta ner alla pigmentpartiklar oavsett färg, utan att lämna kvar en skugga av färg som andra lasrar gör, oavsett hur många behandlingar de genomför. Detta beror på att Lutronic PicoPlus har den kortaste pulseringshastigheten på marknaden och den högsta energileveransen med denna pulseringshastighet.

Till skillnad från andra lasrar undviker Lutronic PicoPlus att bränna omkringliggande vävnad vilket eliminerar risken för permanenta ärr som annars är vanliga med andra lasrar. Detta gör att du kan uppnå optimala resultat utan de vanliga biverkningarna från andra laserbehandlingar.

Hur känns behandlingarna? Är behandlingen smärtsam?

Känslan varierar beroende på vilken behandling vi utför, samt vilken laser vi använder. Vilken laser vi kommer att använda går vi igenom med dig under din kostnadsfria konsultation. Vi erbjuder bedövningskräm för dem som önskar det för hudbehandlingar samt tatueringsborttagning. Om du vill använda bedövningskräm, vänligen meddela oss i förväg eftersom den måste appliceras 60-90 minuter före behandlingen.

Tatueringsborttgning uförs med Lutronic PicoPlus och kan upplevas som en lätt stickande eller lätt brännande känsla.

Våra ansiktsbehandlingar utförs med Lutronic LaseMD Ultra eller Lutronic PicoPlus. Vid behandlingar med LaseMD Ultra är obehaget minimalt. De flesta patienter beskriver känslan som pirrande och mild värme, och kan tolerera behandlingen utan bedövning. Vid behandlingar med PicoPlus upplever de flesta en lätt stickande eller lätt brännande känsla.

Under våra håråterväxt-behandlingar med LaseMD Ultra är obehaget minimalt. De flesta patienter beskriver känslan som pirrande och mild värme.

För att boka en kostnadsfri konsultation klicka här eller om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via telefon, 0763202023, eller använd vårt kontaktformulär här.

Hur lång tid tar behandlingen? Hur många behandlingar behövs och hur ofta? Vad är återhämtningstiden?

Tatueringsborttagning: Behandlingstiden för tatueringsborttagning med Lutronic PicoPlus varierar beroende på storlek och plats på tatueringen. En typisk session för en mindre tatuering som en tribal på armen tar ca 5 minuter, medan en större tatuering som en hel slev tar ca 30 min. Om du vill använda bedövningskräm, vänligen meddela oss i förväg eftersom den måste appliceras 60-90 minuter före behandlingen. 

Antalet behandlingar för tatueringsborttagning med Lutronic PicoPlus varierar beroende på storlek, färg, ålder och djup av tatueringen. Generellt behövs mellan 6-10 sessioner för optimala resultat. Behandlingarna utförs med cirka sex veckors mellanrum för att lymfsystemet ska kunna transportera bort pigmenten och för att ge huden tid att läka mellan sessionerna.

Behandlingstiden och det totala antalet sessioner diskuteras under din kostnadsfria konsultation, där vi utvärderar din tatuering och skapar en personlig behandlingsplan.

Återhämtningstiden efter tatueringsborttagning med Lutronic PicoPlus är vanligtvis 3-7 dagar. Du kan uppleva rodnad och svullnad direkt efter behandlingen, vilket liknar en mild solbränna. Dessa symptom försvinner inom några dagar. Det är viktigt att följa eftervårds-instruktionerna som din behandlare ger för att säkerställa optimal läkning och resultat.

Hudbehandlingar: Behandlingstiden för hudbehandlingar varierar beroende på typen av behandling, vilken laser vi använder (Lutronic LaseMD Ultra eller Lutronic PicoPlus) samt om vi använder serum:

  • Ansikte: En session tar cirka 30 minuter, plus ytterligare 15 minuter om vi använder serum.

  • Hals: En session tar cirka 15 minuter, plus ytterligare 15 minuter om vi använder serum.

  • Dekolletage: En session tar cirka 30 minuter, plus ytterligare 15 minuter om vi använder serum.

Antalet behandlingar för hudbehandlingar varierar beroende på hudens tillstånd och vilken typ av behandling som utförs. Vanligtvis rekommenderar vi 4-5 sessioner för att uppnå bästa resultat. Behandlingarna utförs med 3-4 veckors mellanrum, beroende på vilken typ av hudbehandling som används.

Behandlingstiden och det totala antalet sessioner diskuteras under din kostnadsfria konsultation, där vi går igenom dina specifika behov och förväntningar och skapar en personlig behandlingsplan.

De flesta hudbehandlingar med Lutronic LaseMD Ultra och Lutronic PicoPlus har minimal återhämtningstid. Direkt efter behandlingen kan huden vara lite röd och kännas varm, men detta försvinner oftast inom några timmar till ett par dagar. Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter omedelbart efter behandlingen. Det är viktigt att följa eftervårds-instruktionerna som din behandlare ger för att säkerställa optimal läkning och resultat.

Hårbehandlingar: Behandlingstiden för hår-återväxt består av tre steg: laserbehandling med Lutronic LaseMD Ultra (ca 15 min), applicering av KeraFactor(2 min) och avslutande med rött ljus (15 min). Hela processen tar ungefär 30 minuter per session. 

För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi vanligtvis 6 behandlingar, utförda med cirka fyra veckors mellanrum, för att ge hårsäckarna tid att reagera och stimulera ny tillväxt.

Under den kostnadsfria konsultationen går vi igenom dina specifika behov och skapar en individuell behandlingsplan för dig.

Efter en håråterväxt-behandling med Lutronic LaseMD Ultra är återhämtningstiden minimal. Patienten kan uppleva en lätt rodnad i hårbotten som vanligtvis försvinner inom några timmar. Du kan återgå till dina vanliga aktiviteter direkt efter behandlingen​. Det är viktigt att följa eftervårdsinstruktionerna som din behandlare ger för att säkerställa optimal läkning och resultat.

Hur fungerar behandlingarna?

Våra behandlingar använder marknadens mest avancerade medicinska lasrar, Lutronic LaseMD Ultra och Lutronic PicoPlus. Dessa lasrar möjliggör effektiv tatueringsborttagning, hudföryngring och behandling av hudproblem och håråterväxt som tidigare krävde kirurgi. Båda lasrarna är mycket skonsamma mot huden och har minimal återhämtningstid, vilket gör dem lämpliga för alla hudtyper och kan utföras året runt.

Allt börjar med en kostnadsfri konsultation där vi gör en grundlig analys och skapar en skräddarsydd behandlingsplan för just dina behov. Vi går också igenom alla steg i processen så att du känner dig trygg och välinformerad.

Hur fungerar tatueringsborttagning?

Vi använder den senaste Lutronic PicoPlus-laserteknologin för att bryta ner bläckpartiklarna i din tatuering, vilket gör att din kropp naturligt kan ta bort dem över tid med hjälp av lymfsystemet.

För mer information om hur tatueringsborttagningen fungerar, klicka här.

Hur fungerar hudbehandlingarna?

Våra avancerade, icke-kirurgiska hudbehandlingar använder både Lutronic LaseMD Ultra och Lutronic PicoPlus för att effektivt behandla ett brett spektrum av hudproblem som tidigare krävde kirurgi.

Lutronic LaseMD Ultra skapar små termiska zoner i huden, icke-ablativa mikro-kanaler, som får kroppen att snabbt generera ny vävnad, vilket återuppbygger och förnyar huden

Lutronic PicoPlus använder stark foto-akustisk energi för att nå alla hudens lager ända ner till dermis. Detta stimulerar produktionen av tillväxtfaktorer, kollagen och elastin samt behandlar pigmenteringsproblem.

För mer information om hur hudbehandlingarna fungerar, klicka här.

Hur fungerar hårbehandlingarna?

Keralase-behandlingen för håråterväxt består av tre steg: laserbehandling med Lutronic LaseMD Ultra som skapar tusentals mikroskopiska kanaler i din hårbotten utan smärta, applicering av KeraFactor serumen med bio-identiska tillväxt faktorer och avslutande med rödljus behandling (15 minuter).

För mer information om hur Keralase Håråterväxt-behandlingen fungerar, klicka här.

Är det säkert att genomföra behandlingen på sommaren? Behöver jag skydda huden mot solen?

De är mycket skonsamma mot huden och har minimal återhämtningstid, vilket gör dem lämpliga att utföras året runt. Eftervård och skydd mot solen, företrädesvis med hatt/keps/kläder/ annars med solskyddsfaktor 100, är viktiga för att säkerställa bästa möjliga resultat. Din behandlare kommer att ge dig detaljerade eftervårds-instruktioner baserat på din specifika behandling​.

Är behandlingen säker? Finns det risker och biverkningar? Är det risk för ärrbildning?

Lugn, Lutronic LaseMD Ultra och Lutronic PicoPlus är skonsamma lasrar som inte orsakar ärr, till skillnad från andra lasrar och kirurgiska ingrepp. Huden kan bli lite röd och irriterad efter behandlingen, men detta går över inom några dagar. Vi ger dig råd om hur du ska sköta huden för optimal läkning. Lutronic LaseMD Ultra och PicoPlus är godkända som medicinska lasrar enligt EU MDR (The European Union Medical Device Regulation - EU 2017/745), samt amerikanska FDA (U.S. Food and Drug Administration).

Är era behandlingar lämpliga för alla hudtyper?

Ja, vår avancerade laserteknologi är utformad för att vara säker och effektiv för alla hudtyper.

Vad kostar behandlingarna? Erbjuder ni rabatter, paketpriser, eller delbetalning?

Priset för våra behandlingar varierar beroende på vilken typ av behandling du väljer och antalet sessioner som krävs för att uppnå optimala resultat. För att erbjuda transparens och förutsägbarhet erbjuder vi olika typer av Paketpris. Detta ger dig förutsägbarhet och upp till 75% rabatt jämfört med att betala per session. Du kan också välja att betala per behandling.

Vill du dela upp din betalning? Inga problem. Vi erbjuder räntefri delbetalning i upp till 24 månader genom Svea Ekonomi (kräver svenskt personnummer).

Tatueringsborttagning: Priset beror på tatueringens storlek, färg, ålder och djup. Under den kostnadsfria konsultationen går vi igenom dessa faktorer och skapar en individuell behandlingsplan för dig. Vi erbjuder "Fast TotalPris med Obegränsade Behandlingar", vilket innebär att du betalar ett fast pris oavsett antal behandlingar som behövs. Detta ger dig förutsägbarhet och upp till 75% rabatt jämfört med att betala per session. Du kan också välja att betala per behandling.

Hudbehandlingar: Priset beror på vilken typ av hudbehandling du väljer. Under den kostnadsfria konsultationen skapar vi en individuell behandlingsplan baserat på dina specifika behov. Vi erbjuder "Paketpris 3+1", vilket innebär att du betalar för tre behandlingar och får den fjärde behandlingen på köpet.Detta ger dig förutsägbarhet och 25% rabatt jämfört med att betala per session. Du kan också välja att betala per behandling.

Hårbehandlingar: Normalt behövs det sex behandlingar för att behandla alla hårsäckar under hela deras tillväxtcykel. Under den kostnadsfria konsultationen skapar vi en individuell behandlingsplan för dig. Vi erbjuder "Paketpris 5+1", vilket innebär att du betalar för fem behandlingar och får den sjätte behandlingen på köpet. Detta ger dig förutsägbarhet och 20% rabatt jämfört med att betala per session. Du kan också välja att betala per behandling, då är priset 3.000 kr per session.

För exakta priser, besök vår prissida här eller boka en kostnadsfri konsultation klicka här. Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via telefon, 0763202023, eller använd vårt kontaktformulär här.

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

Vi erbjuder flera flexibla betalningsalternativ för att göra det enkelt för dig att betala för dina behandlingar. Du kan betala med kredit- och betalkort, Swish, kontanter, Epassi Friskvård och Svea Delbetalning. Vi strävar efter att erbjuda en smidig och bekväm betalningsupplevelse för alla våra kunder.

Vill du göra en cover-up över en gammal tatuering?

Inga problem! PicoPlus-behandlingen fungerar utmärkt även för att bleka ner en gammal tatuering inför en ny. Under konsultationen diskuterar vi hur många behandlingar som kan behövas för att förbereda huden för din nya tatuering.

Är din tatuering ny?

Vi rekommenderar att man väntar tills tatueringen har läkt fullständigt, vilket kan ta allt från 6 veckor till några månader. Detta eftersom färgerna i en ny tatuering inte har hunnit stabilisera sig vilket kan leda till att det krävs fler behandlingar. Under konsultationen kan vi ge dig en mer exakt rekommendation baserat på din tatuerings ålder och andra faktorer.

Hur tar jag hand om hud/hårbotten efter behandlingen?

Våra behandlingar är mycket skonsamma mot huden och har minimal återhämtningstid. Du kan uppleva en lätt rodnad i hud/hårbotten som vanligtvis försvinner inom några timmar. Du kan återgå till dina vanliga aktiviteter direkt efter behandlingen​. Om du gör vår Keralase håråterväxt-behandling, så  vänta minst 24 timmar innan du tvättar håret eller använder stylingprodukter, eller andra produkter i håret eller hårbotten.

För bästa möjliga resultat är det viktigt att skydda huden/hårbotten mot solen, helst med kläder eller tyg, keps eller hatt, och om det inte är möjligt, med solskyddsfaktor 50-100. Undvik också att skrapa eller gnugga området för att förhindra irritation.Det är viktigt att följa eftervårds-instruktionerna som din behandlare ger för att säkerställa optimal läkning och resultat.

När är kliniken öppen?

Kliniken i Malmö:

  • Lördag: 10-22

  • Söndagar: 10-22

  • Måndagar: 10-20

Kliniken i Jönköping:


  • Onsdagar: 12-21

Det är viktigt att du bokar din gratis konsultation eller behandling innan du kommer till vår klinik, eftersom öppettider och dagar kan variera. Vänligen kontakta oss för att säkerställa att vi är tillgängliga när du planerar ditt besök.

För att boka en kostnadsfri konsultation klicka här  eller om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via telefon, 0763202023, eller använd vårt kontaktformulär här.

Kan jag genomgå Keralase håråterväxtbehandling om jag är på hormonbehandling, t.ex. testosteron eller östrogen?

Ja, Keralase håråterväxtbehandling är säker och effektiv för personer som genomgår hormonbehandling, inklusive testosteron, östrogen, progestin, och hormon-blockerare. Detta gäller för både cis- och transpersoner. Behandlingen är utformad för att fungera tillsammans med hormonbehandlingar och har visat sig vara effektiv för att förbättra hårkvaliteten och stimulera hårtillväxt. Under den kostnadsfria konsultationen kommer vi att gå igenom din specifika situation och skräddarsy en behandlingsplan som passar dina behov​.

Hur snabbt kan jag förvänta mig att se resultat och vilken typ av resultat kan jag förvänta mig?

Resultaten varierar beroende på vilken typ av behandling du genomgår, men här är en generell översikt för våra mest populära behandlingar:

Tatueringsborttagning: Oftast ser du resultatet redan efter första behandlingen. Mörkare tatueringar kan dock ta flera sessioner innan du ser en tydlig skillnad. Antalet behandlingar med Lutronic PicoPlus varierar beroende på tatueringens storlek, färg, ålder och djup. Generellt behövs mellan 6-10 sessioner för optimala resultat, med behandlingar utförda med cirka sex veckors mellanrum. Detta ger lymfsystemet tid att transportera bort pigmenten och huden tid att läka mellan sessionerna.

Hudbehandlingar: Resultat kan oftast märkas redan efter första behandlingen. Antalet behandlingar beror på hudens tillstånd och vilken typ av behandling som utförs. Vanligtvis rekommenderar vi 4-5 sessioner för bästa resultat, med behandlingar utförda med 3-4 veckors mellanrum. Detta ger huden tid att återhämta sig och reagera på behandlingen.

Hårbehandlingar: Redan efter den andra behandlingen kan du märka att du tappar mindre hår. För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi vanligtvis 6 behandlingar, utförda med cirka fyra veckors mellanrum. Detta ger hårsäckarna tid att reagera och stimulera ny tillväxt.

För alla behandlingar diskuteras behandlingstiden och det totala antalet sessioner under din kostnadsfria konsultation. Vi går igenom dina specifika behov och förväntningar och skapar en personlig behandlingsplan för att säkerställa att du får de bästa möjliga resultaten.

Kan Keralase Håråterväxt-behandling hjälpa mig med skägg och mustach?

Ja, Keralase håråterväxtbehandling kan även hjälpa dig med skägg och mustasch. För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi vanligtvis 6 behandlingar för att behandla alla hårsäckar under hela deras tillväxtcykel. Behandlingarna utförs med cirka fyra veckors mellanrum för att ge hårsäckarna tid att reagera och stimulera ny tillväxt. Under den kostnadsfria konsultationen går vi igenom dina specifika behov och skapar en individuell behandlingsplan för dig.

Har du frågor eller funderingar?

Vi är alltid glada att svara på dina frågor och ge dig mer information om våra behandlingar. Tveka inte att kontakta oss via telefon, 0763202023, eller vårt kontaktformulär här  eller boka en gratis konsultation här.

Boka tid

Är det ditt första besök? Boka först gratis konsultation på kliniken eller via telefonsamtal.